Despre

Un concurs care provoaca  toti pasionatii de MTB de a strabate un traseu intr-o zona pitoreasca a Muntii Ciucului, traseu ales cu maiestria si priceperea  riderului nostru  Kelemen Arpad pentru concurenti amatori  si profesionisti.

Organizatori: Asociatia Siculus Alpin Club , Partener : Extreme Sport Club

Data desfasurarii : 3 August 2014

Start: Centrul Municipiului Miercurea Ciuc, de unde sub escorta Politiei Rutiere vom ajunge la poalele Muntii Sumuleului unde incepe adevarata lupta cu “inaltimile”

Trasee:  30 si 70 km

Traseele sunt astfel concepute incat ele sunt accesibile tuturor categoriilor de participanti, ciclabile 100% pentru ciclisti antrenati dar accesibile si pentru incepatori.  Veti  catara Muntii Ciucului pe trasee pitoresti, veti parcurge trasee prin paduri de brazi, fanete alpine, va urcam la cota de peste 1400 de metri, dar peisajul merita tot efortul. Ca desert la capatul traseului va vom dirija pe pista de DH construita de riderii locali pe versanta de sud a Muntii Sumuleului cu tot deliciul unei piste de DH, trambuline, slalom printre copaci, o coborare  de toata frumusetea. Pentru concurentii, care cunosc deja treseele, va informam, ca nu vor fi modificari majore fata de anul trecut.

Advertisements